Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste SprikFitness International Oy

01.11.2020


Rekisterinpitäjä:
SprikFitness International Oy (jäljempänä SprikFitness)

y-tunnus 2910457-5
Postiosoite: Nupurinjärventie 10C, 02820 Espoo.

Yritys toimii verkkokauppana, eikä sillä siten ole käyntiosoitetta.


SprikFitness tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Tilaamalla SprikFitness verkkokaupasta asiakas hyväksyy tämän tietosuojaselosteen. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle, verkkokaupastamme ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat mm:

- Asiakkuuden ylläpito, kuten tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
- Asiakkuuteen liittyvä viestintä

- Kirjanpito, sekä mahdolliset muut lakiin perustuvat viranomaisvaatimukset.

Käyttökokemuksen parantaminen, tuotesuositusten antaminen ja markkinoinnin kohdennus.

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä, sekä viranomaisten ohjeita. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

SprikFitness asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

- Etu- ja sukunimi
- Sähköposti
- Puhelinnumero
- Postiosoite
- Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
- Tilaushistoria, sekä niihin liittyvät mahdolliset lisätietomerkinnät.

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset.

Kirjanpitolaki asettaa velvoitteita osan tiedoista pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

- Yritys ja sen työntekijät
- Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa ja välittää maksut
- Logistiikkayritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaalle, sekä mahdollinen logistiikan välityspalvelun tuottaja.

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse verkkokaupassamme ilmoittamista tiedoista, sekä muutoin kerättävistä tiedoista, joiden keräämiseen asiakas on antanut luvan, tai jotka on muuten julkisesti saatavilla.


Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoja voidaan siirtää kolmansille osapuolille. Kaikkien kumppanien kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

- Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
- Oikeus tietojen oikaisemiseen
- Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
- Oikeus vastustaa käsittelyä
- Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
- Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme sprik@sprik.fi


Evästeiden käyttö


Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. SprikFitness käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista, käyttäjä voi milloin tahansa poistaa evästeet omalta päätelaitteeltaan.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 19.11.2020 alkaen.

Verkkokauppa

SprikFitness International Oy
Nupurinjärventie 10C
02820 Espoo

+358400619681
sprik@sprik.fi
sprikfitness.com
2910457-5

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille, sekä yritysasiakkaille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Alla mainitut maksutavat kuuluvat Paytrailin palveluun:

  • Kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeet: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki
  • Lasku- ja osamaksupalvelu: Collector Bank
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard ja American Express
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

SprikFitness International Oy
Nupurinjärventie 10C
02820 Espoo

+358400619681
sprik@sprik.fi
sprikfitness.com
2910457-5

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Mikäli valitsit toimitusvaihtoehdoksi SprikFitnessen oman jakelun pääkaupunkiseudulla, pyrimme toimittamaan tuotteen sinulle viimeistään tilausta seuraavana päivänä, edellyttäen että toimitusosoitteessa on joku vastaanottamassa jakelun. Voimme myös jättää tuotteen halutessasi esim ulko-ovelle, mutta tällöin olet tilaajana vastuussa tuotteesta sen jälkeen kun olemme sen ohjeidesi mukaan toimittaneet. Kuvaamme kaikki toimitukset, joissa ei ole vastaanottajaa kuittaamassa toimitusta.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.
Suosittelemme ilmoittamaan päätöksestänne peruuttaa sopimus ja palauttaa tuotteet sähköpostilla osoitteeseen sprik@sprik.fi , jolloin saatte automaattisen kuittauksen viestinne vastaanottamisesta.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme, sillä edellytyksellä että olette palauttaneet ostamanne tuotteet siihen mennessä meille. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Tuotteen/tuotteiden palauttamisesta syntyvistä kuluista vastaa asiakas, SprikFitness ei vastaa palauttamisesta aiheutuneista kuluista.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita